Vacaturebank

WereldRegio VacatureBank

Operator inpak • Le Duc Finefood

“Krijg jij er een kick van om onze productie en inpaklijnen op rolletjes te laten verlopen? Ik heb je graag in mijn team!”
– Arjan, Ploegchef

In verband met onze groei zoeken wij een

OPERATOR INPAK

Als Operator Inpak heb je een Vapro a/b, vmbo of MBO opleiding op zak. Daarnaast ben je alert, betrokken en hecht je veel waarde aan kwaliteit en hygiëne. Je draagt zorg voor het besturen van de inpaklijnen en weet hoe je zelf kleine storingen kunt verhelpen. Technisch inzicht is een vereiste! Bij Le Duc werken we in een 3-ploegensysteem met de modernste inpak- en productielijnen, veelal voorzien van PLC-besturing. Onze productie- en inpakprocessen hebben we zo ver als mogelijk geautomatiseerd.

Wij zijn op zoek naar iemand die een hands-on mentaliteit heeft en er de schouders onder wil zetten. Heb je ervaring in de levensmiddelenindustrie, dan willen we zeker kennis met je maken.

Voor meer informatie neem je contact op met Erik Jamin, via erik@leduc-food.nl of 0187 – 745 312. Of bekijk het functieprofiel op www.leduc-food.nl/nl/vacatures.

Le Duc Fine Food is een snelgroeiend bedrijf in Stellendam dat diepvriessnacks produceert en deze exporteert over de hele wereld. Wij zoeken ook een Medewerker TD. Interesse? Bel Erik!

WWW.LEDUC-FOOD.NL

Reageer op deze vacature

dinsdag 7 november 2017