Vacaturebank

WereldRegio VacatureBank

Medewerker TD • Le Duc Finefood

“Ik ben op zoek naar een collega die ‘plezierig eigenwijs’ is en vol gas gaat om onze technische doelstellingen te behalen.”
– Rien, technische dienst

In verband met onze groei zoeken wij een

MEDEWERKER TD

Als TD’er bij Le Duc Fine Food ben je een duizendpoot. Je hebt een technische vmbo- of mbo-opleiding op zak en een aantal jaren werkervaring. Je bent creatief, denkt niet in standaardoplossingen en bent ‘at service’ aan het productieproces. Af en toe wat andere dagen maken dan de standaard werktijden is voor jou eerder een uitdaging dan een last. En van een beetje hectiek word jij niet zenuwachtig.

Je hebt twee rechterhanden, voert revisies uit, verhelpt storingen, pleegt preventief onderhoud en denkt actief mee over verbeteringen vanuit technisch oogpunt. Je hebt ervaring met PLC’s en/of electrabesturingssystemen. Uiteraard heb je affiniteit met foodproducten.

Meer informatie
Voor meer informatie neem je contact op met Erik Jamin, via erik@leduc-food.nl of 0187 – 745 312. Of bekijk het functieprofiel op www.leduc-food.nl/nl/vacatures.

Le Duc Fine Food is een snelgroeiend bedrijf in Stellendam dat diepvriessnacks produceert en deze exporteert over de hele wereld.

Wij zoeken ook een Operator Inpak. Interesse? Bel Erik!

WWW.LEDUC-FOOD.NL

Reageer op deze vacature

dinsdag 7 november 2017