Vacaturebank

WereldRegio VacatureBank

CNC frezer • Deltavorm

Kom snoepvormen frezen bij Deltavorm

Deltavorm
Deltavorm ontwerpt en produceert stempelvormen voor snoepfabrikanten in binnen- en buitenland. Door aanhoudende groei zoeken we een CNC frezer.

Je komt te werken in een innovatief, dynamisch en initiatiefrijk team waar veel kansen liggen om talenten te ontplooien en te werken met de modernste freesbanken en CAD/CAM software. De machines draaien veelal onbemand.

Functie-eisen
Je hebt ervaring met het frezen of draaien van metaal en/of met CNC machines, je bent een echte vakman, je bent leergierig en je hebt minimaal een jaar ervaring in een soortgelijke functie.

Aanbod
Een baan voor de lange termijn met uitzicht op vast dienstverband op korte termijn en volop doorgroeimogelijkheden. Alle werknemers van Deltavorm hebben een vast contract. Salaris op basis van kennis en ervaring. Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioenvoorziening en dergelijke zijn voorzien en een auto van de zaak behoort tot de mogelijkheden.

Heb jij interesse in deze functie? Stuur dan je CV en motivatie naar info@deltavorm.nl of bel even naar Nils Dogger (0111420795) voor meer informatie. Een vrijblijvend kennismakingsgesprek met rondleiding is mogelijk, ook in de avond of in het weekend.

Meer informatie over Deltavorm is te vinden op www.deltavorm.com

Reageer op deze vacature

dinsdag 7 november 2017