Vacaturebank

WereldRegio VacatureBank

All-round timmerman • Aannemersbedrijf Jumelet

Aannemersbedrijf Jumelet is een bedrijf dat zich bezig houdt met nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie van woningen in de breedste zin van het woord in de regio Schouwen-Duiveland. Om ons j onge en dynamische team uit te breiden zijn wij op zoek naar een

all-round timmerman
(fulltime)

Werken bij aannemersbedrijf Jumelet biedt, naast het werken met leuke enthousiaste collega’s, ondermeer een afwisselende functie met goede secundaire arbeidsvoorwaarden en zeer variërende werkzaamheden. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid jezelf te ontplooien d.m.v. vakgerichte opleidingen. Heb jij:

• Minimaal MBO-niveau door kennis en/of ervaring
• Goede communicatieve vaardigheden
• Klantgerichte instelling
• Creatief oplossend vermogen
• Rijbewijs B/E = pre

Dan zijn wij naar jou op zoek!

Als je geïnteresseerd bent in bovenstaande functie mail dan je Curriculum Vitae voor 7 oktober naar Dhr. Jumelet: info@aannemersbedrijfjumelet.nl, of stuur het naar Aannemersbedrijf Jumelet t.a.v. Dhr. A.M. Jumelet, Nijverheidsweg 7A, 4311RT, Bruinisse.

Voor meer informatie kun je ook kijken op www.aannemersbedrijfjumelet.nl, onze facebook pagina of contact opnemen met dhr. Jumelet op telefoonnummer: 0111-484072.

Reageer op deze vacature

vrijdag 22 september 2017