Vacaturebank

WereldRegio VacatureBank

Kwaliteitsmedewerker • Betonmortel Grevelingen BV

Betonmortel Grevelingen BV produceert betonmortel in Stellendam en Zierikzee. Ons werkgebied omvat de eilanden Goeree-Overflakkee en Schouwen-Duiveland.

Voor deze betoncentrales zoeken wij een:

Kwaliteitsmedewerker

STEVIGE STARTFUNCTIE VOOR AMBITIEUZE MBO’er

De functie
In deze functie verzorg je de kwaliteitscontrole van grondstoffen, betonmortel-producten, optimaliseer je productsamenstellingen en doe je onderzoek naar product- eigenschappen. Natuurlijk houd je ook de nieuwste betontechnologische ontwikkelingen bij, dat is je vak! Je bent verantwoordelijk voor beheer en onderhoud van het laboratorium en administreert je eigen werkzaamheden. JOUW PROFIEL. Wij zoeken een enthousiaste collega met een afgeronde mbo-opleiding. Het diploma Betonlaborant en of Betontechnoloog is een pre, of anders ben je bereid dit naast je werk behalen. Je bent leergierig, flexibel en accuraat. Hoewel je prima zelfstandig kunt werken, ben je ook een teamspeler die graag collegiaal samenwerkt. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en gevoel voor commercie. Het uitvoeren van andere werkzaamheden vind je geen probleem.

Wij bieden
Betonmortel Grevelingen B.V. biedt je een zelfstandige functie met doorgroeimogelijk- heden naar de functie zelfstandig betontechnoloog. Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met leeftijd, opleiding en ervaring.

Interesse?
Mail dan uiterlijk vrijdag 8 september 2017 je brief met CV naar: info@betonmortelgrevelingen.nl t.a.v. dhr. S. Melissant.

Wil je meer informatie?
Bel dan met Folco Melissant, bedrijfsleider, telefoon 0187-491688
Betonmortel Grevelingen BV
Deltahaven 60
3251 LC Stellendam
www.betonmortelgrevelingen.nl

Reageer op deze vacature

vrijdag 25 augustus 2017