Vacaturebank

WereldRegio VacatureBank

Chauffeur achterlader • Afval Service Zeeland

Voor onze vestiging te Renesse zoeken wij een fulltime

Chauffeur Achterlader

Als chauffeur achterlader ga je diverse soorten rolcontainers ledigen bij verschillende klantlocaties in Zeeland. Je wordt aangestuurd door de afdeling planning, maar werkt zelfstandig. Je bent verantwoordelijk voor het juist en zorgvuldig invullen van de benodigde documenten. In deze functie ben je het visitekaartje van het bedrijf. Structureel overwerk en werken op zaterdag is onderdeel van de functie.

Afval Service Zeeland, onderdeel van Renewi, is een toonaangevende dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afval recycling in Zeeland. Vanuit Renesse zamelen wij bijna alle denkbare afvalstoffen in. Op het eigen sorteercentrum wordt het afval gesorteerd en bewerkt en zodoende geschikt gemaakt voor hergebruik, grondstof of brandstof voor groene energie.

Meer informatie over de vacature vind je op onze website www.afvalservicezeeland.nl

Ben jij chauffeur in hart en nieren en zoek je een uitdaging? Download ons sollicitatieformulier en stuur deze met je motivatie en CV naar planning@afvalservicezeeland.nl. Of per post aan Afval Service Zeeland, Postbus 18, 4325 ZG Renesse. Voor vragen over de vacatures kun je contact opnemen met Martin Bouwman, telefoonnummer 0111-463626.

Reageer op deze vacature

dinsdag 22 augustus 2017