Actueel SD

Postcode-loterij bezoekt Julianahoeve in Renesse

Met een grote campingtourbus toert de Postcode Loterij in de maand augustus Nederland door, langs twaalf campings in alle provincies, om hitbingo te spelen.
Afgelopen zondag bezocht de loterij campinggasten van camping Julianahoeve in Renesse. Tijdens de feestelijke hitbingo konden de gasten prijzen winnen variërend van een barbecue tot een reiskoffer, en als hoofdprijs een Postcode Loterij Fiets. Patrick Troost, campingeigenaar: ,,Geweldig dat de Postcode Loterij hier langskwam om hitbingo te spelen. Ik vond het direct een leuk initiatief. Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën. Ik heb er zelf enorm van genoten en mijn gasten ook. Om dat laatste gaat het natuurlijk. De opkomst was boven verwachting en het was een groot feest. Mensen stonden zelfs op de tafels mee te dansen”

maandag 7 augustus 2017