Vacaturebank

WereldRegio VacatureBank

Diverse functies • Camping Julianahoeve

Je straalt! Want je werkt bij Camping Julianahoeve. Op de receptie ontmoet je mensen die maar één ding willen: genieten van onze camping en alles wat Renesse, Zeeland en jij te bieden hebben: véél! Gelukkig laat je je graag uitdagen, groeit Julianahoeve maar door (en dus ook het receptieteam) en ben je dolgelukkig dat er in deze advertentie daarom maar liefst drie kansen staan voor een topbaan. Het zijn alle drie jaarbetrekkingen bovendien. Nu alleen nog even kiezen. Waar ga jij voor?

Front office medewerker

Weer of geen weer. Jij bent het zonnetje in en van onze receptie. Je hebt ervaring en je spreekt je talen, uiteraard. Jouw motto is: Gastvrij begint bij mij. Partime? Fijn! Full time: nog beter! Details/meer: op www.julianahoeve.nl/jobs

Teamleider front office

Jij zorgt voor de perfecte bemanning van het receptieteam. Jij bent de teamleider en geeft niet alleen leiding, maar ook het goede voorbeeld. Da’s best aanpakken, maar in de winter compenseer je doordat je meer vrij bent en tijd hebt voor verre reizen en avonturen! Details/meer: op www.julianahoeve.nl/jobs

Marketing & communicatie

Je bent taalvaardig en hulpvaardig. Dus je gebruikt je marketingkennis en -ervaring in al onze communicatie waaronder social media en springt bij aan de receptie wanneer nodig. Bang voor computers ben je dus niet. Details/meer: op www.julianahoeve.nl/jobs

Hoogenboomlaan 42
Renesse
0111 461414

Meer infomatie?
sandy@julianahoeve.nl

Reageer op deze vacature

maandag 17 juli 2017