Vacaturebank

WereldRegio VacatureBank

Schitteren bij Grand Café Helder

Koken bij Grand Café Helder in Renesse. Voor Zeeuwse chefs die de waardering zoeken die ze verdienen.

Schitteren bij Helder

Wie de enthousiaste reacties over Helder op TripAdvisor en Facebook leest weet dat je als kok bij Helder een prachtige uitdaging hebt: de verwachtingen waarmaken… door ze telkens te overtreffen. Gelukkig is de Zeeuwse keuken (CoolCoastCooking) helemaal jouw ding. Ieder seizoen ben je geïnspireerd door wat het Zeeuwse water en land bieden: véél.
Alles wat jij nodig hebt om te schitteren.

Zoek je de waardering die je verdient? Bij Helder krijg je het. Ja: in de vorm van een goede beloning. Dus financieel én in de vorm van een gasten-waardering. Helder heeft het publiek dat jij verdient. 0111 462246, info@grandcafehelder.nl

Vakantiewerk bij Helder? Doen! Je leert wat, presteert wat, beleeft van alles en jouw bijdrage aan het team wordt enorm gewaardeerd.

Reageer op deze vacature

vrijdag 9 juni 2017