Vacaturebank

WereldRegio VacatureBank

Vulploegmedewerkers • Xenos Zierikzee

Voor Xenos in Zierikzee zijn wij per direct op zoek naar nieuwe

Vulploegmedewerkers

Als vulploegmedewerker houd jij je bezig met het op de juiste wijze aanvullen en presenteren van het Xenos assortiment. Als vulploegmedewerker zorg je, samen met je collega’s, dat klanten nooit een artikel missen.

Wat vragen we van je?
We zijn op zoek naar een vulploegmedewerker die zelfstandig kan werken. Je bent enthousiast en je houdt van aanpakken. Je bent minimaal 16 jaar oud. Als vulploegmedewerker vinden je werkzaamheden na winkelopeningstijd op een of meer avonden per week plaats.

Hulpkrachten
Wij zijn ook regelmatig opzoek naar hulpkrachten. Als hulpkracht werk je mee als verkoopmedewerker in een team, voornamelijk op koopavonden, in het weekend en tijdens schoolvakanties.

Interesse?
Heb je interesse in de functie van vulploegmedewerker of hulpkracht loop dan bij ons binnen in het filiaal of neem contact op met Ciska van Asch, bedrijfsleider van het filiaal van Xenos in Zierikzee,
via 0111 450 257.

vrijdag 21 april 2017