Actueel SD

OVO ontpopt zich als nieuwe ondernemersclub, Neptunus verrast

Begonnen als ‘borrelclub’ ontpopt de OVO (Ondernemers voor Ondernemers) in Zierikzee zich nu als de nieuwe winkeliersvereniging van Zierikzee. In een bericht aan de ondernemers in de stad kondigt de OVO aan een stichting te worden, ambassadeurs in de straten aan te stellen en woordvoerder richting de gemeente te willen zijn. Een eerste gesprek met het dagelijks bestuur van de gemeente heeft al plaatsgevonden. Een woordvoerder laat weten dat een en ander in goed overleg met ZZ Neptunus, de huidige belangenvereniging van de ondernemers, is gegaan. Neptunus staat al lange tijd onder druk en kondigde eerder aan ook met ambassadeurs te willen gaan werken. De voorzitter van Neptunus spreekt van een verrassing en vraagt zich af of zijn club nog wel door moet gaan. Zonde van het geld en de tijd, zo laat hij weten.

vrijdag 1 februari 2013