Actueel SD

ZZ Neptunus tegen uitstel herinrichting Mosselboomgaard

Winkeliersvereniging ZZ Neptunus vindt dat de gemeente ten onrechte de indruk wekt dat gemeente en Neptunus samen besloten hebben om de Mosselboomgaard in Zierikzee nog niet op de schop te nemen. Dat stelt Neptunus-bestuurder P. de Roock in een reactie op berichten op onder meer deze site. De gemeente spreekt in een persbericht over een ‘gezamenlijk overleg’ tussen gemeente en Neptunus. Overleg dat erin geresulteerd heeft dat de Mosselboomgaard pas in 2013 op de schop genomen gaat worden.

En dat terwijl de afspraak was dat dat zou gebeuren voordat het Havenplein autovrij gemaakt zou worden. Dat staat gepland voor september dit jaar. De Roock stelt dat Neptunus acties overweegt. Het bestuur van Neptunus heeft officieel niet regeageerd op het persbericht van de gemeente. Ondernemers vrezen gebrek aan parkeergelegenheid als het Havenplein onder handen wordt genomen, zonder dat er elders nieuwe plekken zij gerealiseerd.

donderdag 23 februari 2012