Actueel SD

Verwarring rond stempelkaartactie Neptunus

Rond de stempelkaartactie van de winkeliersvereniging Neptunus is de nodige verwarring ontstaan.De hele maand april hebben consumenten kaarten kunnen inleveren, waarmee ze kans maakten op prijzen. Die zijn op Koninginnedag uitgereikt. Maar op de kaart stond, dat ze tot 30 april ingeleverd konden worden. In de praktijk lag het anders. De inzameldozen waren eerder deze week al verdwenen. Mensen konden hun kaart dus niet meer kwijt. De bedoeling was dat de kaarten tot de 25e ingeleverd konden worden, waarna de organisatie nog even de tijd had de winnaars te trekken en te informeren. Voorzitter Legemaate van Neptunus zegt het te betreuren en heeft begrip voor de boze reacties in de stad. Besloten is, dat mensen alsnog hun kaarten kunnen inleveren (bij de Hema). Dat kan de hele maand mei nog. Deze mensen dingen mee naar de prijzen van de najaarsactie.

vrijdag 1 mei 2009