Westhoek laat in slotfase winst uit handen glippen

Westhoek leek tijdens het uitgestelde duel met Bevelanders goede zaken te doen, maar in blessuretijd piepte de ploeg uit Kamperland er met de winst tussenuit.

Na een 1-2-ruststand boog de thuisploeg die achterstand op sportpark Van Zuijen keurig om naar een 3-2-voorsprong door goals van Gijs van Duijvenbode en Martijn Sluijter. Zo’n tien minuten voor het einde kwam Bevelanders weer op gelijke hoogte (3-3) en in blessuretijd werd het 3-4.
Door deze nederlaag blijft Westhoek op de onveilige, zevende plaats van de vierde klasse staan. De ploeg van vertrekkend trainer Henk Schouten speelt nog tegen Duiveland (11 mei) en Herkingen’55 (18 mei).

UITSLAG
ZATERDAGAMATEURS
Vierde klasse C:
Westhoek-Bevelanders 3-4 (1-0 Niels Boone, 2-2 Gijs van Duijvenbode, 3-2 Martijn Sluijter)